sommarbebis.blogg.se

En blogg som skrivs för att komma ihåg alla dagar med Ellie. En dag skrivs allt ut och blir en minnesbok över graviditeten och livet med barn. Men det blir en del inredning och lite annat också!

Torsdag

Kategori: Allmänt





Livet. 
Läste någonstans att barn aktiveras för mycket idag. Det är förskola, fotboll, dans, kompisar, lek och stoj och hej och hå hela dagarna. Att barn idag aldrig har "tråkigt" och får använda fantasin. Och att föräldrarna är rädda för att barnen ska ha tråkigt. Herregud, vad folk flänger och vad folk köper grejer till sina barn. Så mycket leksaker som möjligt så man slipper umgås med ungarna.. 
Jag har aldrig aktiverat mina ungar speciellt, nu är de ju ganska små fortfarande iofs. Och mest av allt älskar de ju att leka med oss, föräldrarna. När man busar, berättar historier, fjantar sig och sjunger ser man ju glädjen.. Det kan aldrig någon leksak eller aktivitet mäta sig med.. När man sitter ner ihop och ritar, leker och låtsas. Det är det bästa som finns. Och jag tror att det är det bästa som finns för ungarna med. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: