sommarbebis.blogg.se

En blogg som skrivs för att komma ihåg alla dagar med Ellie. En dag skrivs allt ut och blir en minnesbok över graviditeten och livet med barn. Men det blir en del inredning och lite annat också!

Ellie

Kategori: Allmänt

Hemma har vi en liten Ellie som har det jättekämpigt just nu. Hon vill absolut inte gå till förskolan, hon som älskar sin förskola.. Hon vill knappt gå ut! Hon ville inte ens sova hos mormor och morfar i helgen. Jag försöker prata med henne och klura ut vad det är som är fel men det är liksom olika svar hela tiden eller inga svar alls. Jag önskar så att jag visste vad hon tänker! Hon är ledsen mycket och lite arg ibland och säger att hon vill vara med mamma, pappa och penny.. Ja, vad gör man?! Känns nästan som att det hänt något men jag förstår verkligen inte vad det skulle kunna vara. Det började lite smått i torsdags när nicco hämtade henne på förskolan. Hon sprang mot honom och kramade honom och sa att hon ville hem. Och vi brukar få muta hem henne.. Hade det hänt något på förskolan hade ju fröknarna sagt något, så det är jättekonstigt. Sen dess har det varit lite upp och ner med lilla loppan.

Lösenord?

Kategori: Allmänt

Alltså vad finns det för konstiga människor därute? Får ju stänga ner bloggen eller sluta lägga upp bilder på tjejerna. Och eftersom bloggen handlar mest om dem känns det jättetråkigt!

När man hittar sig själv

Kategori: Allmänt

Hehe, har alltid undrat vad det är för fel på mig! Nu vet jag att jag är en "highly sensitive person".

Lördag

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan och kollar idol. Ungarna sov tidigt idag så nu hör man tvn med. Mysigt med tända ljus och pyjamasen på. Nytt under solen? Inte mycket.
Ellie trivs bra på förskolan och Penny njuter utav tiden ensam med mamma och pappa. Det hade jag inte tänkt på innan men det är klart det är skönt för henne att få vara lite ifred med. Ingen som tar leksaker eller kommer springandes i full fart och inte tänker på att lillsyrran står i vägen. Men det bästa är nog att de får sakna varandra lite. När Ellie kommer hem igen springer Penny med största smilet mot ytterdörren. Satans goa tjejer!
Ellie fortsätter att leverera med språket. Ibland bara gapflabbar man och undrar var i hela friden det kommer ifrån. "Mamma, jag är så jävla hungrig!" "Fan, det var kallt" och sånna roliga meningar men också slutsatser och påhittiga funderingar och tankar. Det nya nu är "kommer snart mamma jag är upptagen". Haha hur många gånger har inte jag sagt så till henne?! Min lilla människa.