sommarbebis.blogg.se

En blogg som skrivs för att komma ihåg alla dagar med Ellie. En dag skrivs allt ut och blir en minnesbok över graviditeten och livet med barn. Men det blir en del inredning och lite annat också!

Penny 2 år!

Kategori: Allmänt

Minstingen har fyllt 2 år! Min lilla myspenny, du växer för fort. Man blir så nostalgisk när de fyller år. Tänker på dagen du kom till oss. Hur rädd jag var att jag inte skulle älska dig lika mycket som jag älskade din syster.. så fel jag hade! Jag älskar er exakt lika mycket, för mycket.. 





Hur blire?

Kategori: Allmänt

Funderar ofta på hur världen kommer se ut när kidsen är vuxna. Allt detta elände. Man stänger liksom in sig i sin värld, sitt hus och sätter på sig skygglapparna och lever. Man lever, gör det man ska och skrattar och gråter. Och lagar mat. Man äter den där korven fast att man vet att grisen hade det för jävligt i sitt liv. Han plågades, togs från sin mamma och blev dödad. Och jag serverar honom till mina barn. Med ketchup. Och mjölken glaset som jag serverar, var menat till en kalv. En djurbebis. Det får mina barn istället. Ja för vi har säkert redan haft ihjäl kalven ändå. 


Jag har egentligen inga problem med att äta ett djur, men lite klass hade man ju önskat. Djuret kan la få ha det lite gött liksom. Hela kretsloppet är ju off. Vi vill ha kött från djur som haft det gött men ofta går bonden på knäna. Vet inte heller om det är bra eller dåligt det där med att de tagit fram artificiellt kött heller? Eller ja håller på, de är väl inte riktigt klara än. 

Vi vill ha fred och lycka och kärlek, men vi har ihjäl barn och oskyldiga på löpande band. Folk mördar, torterar, våldtar och massakrerar och hela världen rycker på axlarna. Asså människor planerar att döda så mänga människor som möjligt. Skjuter in in i folkmassor. Kör lastbilar på gågator. Fyller hela kroppen med sprängladdning och ställer sig folktätt. Torterar barn framför barnets föräldrar. 

Forskare som hittar svar på mänsklighetens gåtor försvinner. Läkare med svar mördas. Journalister med hemligheter mördas. Kan vi bota cancer? Vem bestämmer egentligen i världen? Vem tjänar på vad? Pedofilringar som "ägs" av staten? Konspirationer? Jag vet inte, men hela världen är upp och ner. Så jäkla upp och ner. Skadad och förvriden. Undrar om det går att rädda den eller om vi kommer att förstöra den helt. Och den där Gud, vart fan är hen? Blir hen inte förfärad över vad vi gör? Vi förstör ju fantomme allt. 

Hur blir det om 20 år? Vad vet vi då? Är vi bättre? Vilken tragisk värld.. ibland kan jag inte förstå att jag satte in två människor till detta elände. Vart fan börjar man förändra något egentligen? Går det ens att förändra något på riktigt? Äsch, på med skygglapparna igen nu. Börjar bli hungrig på den där grisen..