sommarbebis.blogg.se

En blogg som skrivs för att komma ihåg alla dagar med Ellie. En dag skrivs allt ut och blir en minnesbok över graviditeten och livet med barn. Men det blir en del inredning och lite annat också!

Trigger

Kategori: Allmänt

Jeez. En väldigt högljudd dag har det varit. Hade kalkonmiddag igår vilket gjorde att ungarna va vakna till midnatt nästan och det är inte bra. För någon. Jag drack 1 flaska vin! Var ej mycket berusad. Trevlig kväll!

På onsdag fyller jag 30. Jag kan bara inte fatta det. 30? Verkligen? Ja, jag känner mig som 40, minst. Trött och stel, blek och fet. Kanske 30 blir mitt år? Året då jag tog tag i livet och slutade äta 200g choklad 5ggr i veckan, började träna och leva sunt? Kanske! Det känns som att livet bara rinner iväg. 30-års kris?

Pennys totte

Kategori: Allmänt

Asså denna unge! Stod och borstade och skulle sätta upp loppans hår och då peka och gastade Penny att hon också ville. Hon älskar när man borstar hennes hår. Man riktigt ser att hon njuter! Så stolt hon var över sin första totte, gick och drog i den och log stort!

Tjadå

Kategori: Allmänt

Fredagskväll och två jättesjuka ungar. Eller ja Penny är något piggare än Ellie.. Hon har fått in riktig däng av nån halsfluss eller något. Så kass har jag aldrig sett henne. Tvinga ner medicin, dricka och flytande mat. Idag har hon inte ätit någonting men druckit ordentligt. Låt eländet ta slut! Det har varit kaos här! skrik, gap och tårar konstant av båda två sen i tisdags.. och på det, extremt dålig sömn. Man blir förvånad när man ser att man fortfarande har hår på huvudet! Så mycket har vi inte gjort den sista tiden. Nu går det mot bättring iaf.