sommarbebis.blogg.se

En blogg som skrivs för att komma ihåg alla dagar med Ellie. En dag skrivs allt ut och blir en minnesbok över graviditeten och livet med barn. Men det blir en del inredning och lite annat också!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Sjukstuga igen. Min stackars lilla Pennyplutt. Superförkyld och ögoninflammation eller någon ögonsjuka. Hon åker på så mycket den lilla.. men det är ju inget livshotande direkt. Så vi kurerar oss ännu igen. Lejonkungen, lera och mys i soffan. Nu börjar vi längta till våren och kunna vara ute. De få gånger vi gått ut den senaste tiden vill de bara gå in igen så det är liksom inte lönt att gå ut..





Fredag igen!

Kategori: Allmänt

Vad händer med veckorna? De bara flyger förbi tycker jag. Hemma har vi en som bor i sina Elsa och Anna klänningar, hon vill inte ha på sig något annat. Hon springer runt och sjunger hela tiden. Jättegulligt men lite frustrerande att höra "slå dig loss, slå dig fri" ca 100 ggr per dag. Hon är verkligen ett energiknippe vår Ellie. Ibland blir jag trött bara jag ser på henne. Hon sitter inte still i 5 minuter. På förskolan säger de att hon tillhör de barn som har en "härlig energi" och gör allt med inlevelse och de sa ett så bra exempel som beskriver henne så bra, "om man ber Ellie om något gör hon det och lite till. Om jag ber henne tvätta händerna gör hon det och tvättar spegel, handfat och väggar med". Det är sån hon är, all in och lite till. Innan har jag inte tänkt på att hon är ett väldigt energiskt barn. Jag menar hon är ju mitt första så jag kan ju inte jämföra med något. Ibland blir jag rädd för hur det kommer bli när hon blir äldre. Man får nog försöka styra in henne på någon idrott eller något så hon får utlopp för all energi. 


Penny är något lugnare. Nu iaf. Hon är liksom en liten myskorv. Hon är så nöjd när hon får nappen, filten och paddan i soffan. Hon hade nog kunnat sitta där hela dagen om jag inte tvingat upp henne.