sommarbebis.blogg.se

En blogg som skrivs för att komma ihåg alla dagar med Ellie. En dag skrivs allt ut och blir en minnesbok över graviditeten och livet med barn. Men det blir en del inredning och lite annat också!

Söndag

Kategori: Allmänt

Gud vad länge sedan det var jag gjorde något roligt.. Det är bara samma sak om och om igen. Vakna, frukost till ungarna, förskola, plocka undan, laga lunch, tvätta, hämta på förskolan, mellanmål, plocka undan, göra middag, plocka undan, duscha ungarna, bråka lite med ungarna sen med nicco, läggdax.. nästa dag precis likadan. Jag gillar mitt liv och så men spännande är det fan inte. Det mest spännande jag var med om idag var när jag skulle gå ut och se om tvätten var klar. Alla ni andra på fb och insta verkar ha så spännande liv.. Ni verkar inte fundera på om tvätten är klar!?

Ännu en helg

Kategori: Allmänt

Jag målar fönster vilket är ett evighetsgöra. Först tvättas, sen skrapas och kittas. Sen målas två gånger inne, mellan och ute! Puh. Men fasen vad fint det blir. De gick ju inte att ta ner dem heller så jag får hänga ut (andra våningen). Vad gör vi mer? Tar vara på dagarna ute, försöker iaf. Snart blir det höstrusk! Tjejerna har varit sjuka och jag har varit så nervös över att Penny skulle få feberkramper igen, men det klarade sig. Med maxdoser och kombinerat alvedon och ipren. Jag gillar inte att trycka i henne så mycket medicin men vad ska man göra?! Hennes feber slår ner som en jäkla blixt och stiger snabbt som attan..

En lördagskväll

Kategori: Allmänt

Huset sover. Förutom myggjävlen som surrar runt emellanåt är det tyst. Det är skönt. Penny har blivit något utav en gaphals den senaste tiden.. Och som jag jinxade det där med Pennys sömn när jag skrev att hon sover bättre! Man får aldrig säga att något blivit bättre. Då blir det bara värre. Förkyld och tänder, tror jag. Det är mycket med den där lilla Penny..

Med Ellie är det bra. Hon säger saker hela tiden som jag förvånas över. Idag när vi käka lunch säger hon att det finns spindlar i min soppa?! Och igår sa hon att hon ville bo hos Martin och Molly (barnprogram) så sa jag okay, hon tittade på mig fundersamt och efter ett tag sa hon "men vi har ingen dörr i tvn". Lilla plutt! Det är så kul att prata med henne, nu kan man ha riktiga samtal liksom. Och få vara en del av hennes värld och funderingar.

Helg

Kategori: Allmänt

Ellie har börjat på förskolan denna veckan. Hon tycker att det är jätteroligt och vill inte gå hem! Verkar vara en bra föris med bra personal vilket är superviktigt för mig. Hon pratar om sina vänner och har redan kommit bra in i gruppen. Så kul! Hon ska vara där mån, tis och torsdag från 9-14. Tror det var bra att vi varit hemma 3 år men nu var det dags att komma ut och flyga lite. Stora tjejen!