sommarbebis.blogg.se

En blogg som skrivs för att komma ihåg alla dagar med Ellie. En dag skrivs allt ut och blir en minnesbok över graviditeten och livet med barn. Men det blir en del inredning och lite annat också!

8 dagar

Kategori: Allmänt

Vi hänger mest hemma och fixar och donar. Målar lite stolar, satt upp poolen, bakar, städar, lullar.. Ellan ville verkligen inte sova middag idag så hon har kinkat hela kvällen nästan. Man märker att hon fortfarande behöver den sovtimmen på em för hon blir ganska grinig och ledsen när hon inte sovit. Våra rutiner har ju förändrats lite nu när nicco är hemma och det märks mycket på henne, mer än vad man tror att det skulle göra. Annars väntar vi la bara på lillasyster nu. Inga känningar än. Men jag tror inte jag kommer gå över tiden utan hon kommer nog ganska snart! Hoppas jag. För jag är ganska trött nu.. 

Imorgon ska vi till förskolan och hälsa på. Den ligger bokstavligt talat ett stenkast bort så det hade passat perfekt om det blir där. För se hur vi känner efter att ha varit där men det är säkert bra. De har fullt nu men finns nog möjligheter att få en plats efter jul. Och det är ju inte så långt dit ändå, 1/2 år. 



Kommentarer


Kommentera inlägget här: