sommarbebis.blogg.se

En blogg som skrivs för att komma ihåg alla dagar med Ellie. En dag skrivs allt ut och blir en minnesbok över graviditeten och livet med barn. Men det blir en del inredning och lite annat också!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Vi har varit på kalas och ätit tååååta som Ellie säger. Eller så säger hon tåRta (betoning på r). Ellie har lekt med massa barn och haft roligt hela kvällen. Hon somnade i min famn på 2 sekunder, härligt att va så trött. 
Innan dess var vi och badade i Glänninge. Första gången detta året. Ellie fick ett mindre utbrott när hon inte fick bada var hon ville och skrek i säkert 10 minuter. Folk börja titta och undrade la vad vi gjorde med ungen som gjorde att hon skrek så jävligt. Det har jag aldrig brytt mig om, att folk glor och skakar på huvudet när ens barn skriker. Blir mest irriterad på dem. Hallå, hon är 2 år! Hon får utbrott ibland när hon inte får sin vilja igenom. Och då skriker hon. Hon skiter rakt ner i byxan med och äter med händerna också. Det är ett litet barn som håller på att lära sig hur man förhåller sig till olika saker och människor. Kan inte du som vuxen acceptera det i några minuter när du är ute bland folk kan du fan stanna hemma. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här: