sommarbebis.blogg.se

En blogg som skrivs för att komma ihåg alla dagar med Ellie. En dag skrivs allt ut och blir en minnesbok över graviditeten och livet med barn. Men det blir en del inredning och lite annat också!

En som kan allt tack!

Kategori: Allmänt

Så bökigt allt är! Jag vill bara leja bort allt. Men det går ju inte om man inte vill betala för det. Det är väggar som ska rivas, golv som ska läggas och tak som ska målas och det ska upp ett nytt kök. Det är jätteroligt att planera men det är pisstråkigt med mått och att få ihop allt. Vi skissar och skissar och mäter och mäter.. Nu har vi fått lite hjälp av någon som kan det där med att planera hur det ska va, och det är jag jäkligt glad över! 

Penny blir snart 2 månader! De växer så snabbt. Vissa kläder i 56 går inte att få på längre.. Penny har mycket mer av det gosiga "babyhullet" än vad Ellie hade. Ellie var stor och lång men ändå smal. Herregud de där valkarna de får är ju något av det bästa som finns! Jag älskar pennys små, korta knubbiga ben som avslutas med små lena fötter och gosar dem så fort jag får chansen! 





Kommentarer


Kommentera inlägget här: