sommarbebis.blogg.se

En blogg som skrivs för att komma ihåg alla dagar med Ellie. En dag skrivs allt ut och blir en minnesbok över graviditeten och livet med barn. Men det blir en del inredning och lite annat också!

Ny vecka

Kategori:

Hur är det möjligt att det är måndag igen?! Helgerna går vansinnigt fort. Vi har tittat lite spjälsäng, varit på trehundra loppisar och blivit klara med rummen men ändå känns det som att man inte gjort något på hela helgen!

Nu ska det börja handlas till lillan! Vette tusan i vilken ände vi ska börja? Vad behöver en bebis i inredningsväg? Ingenting egentligen! Säng och klädförvaring.. Lite mysiga mattor att ligga på, kanske något babygym? Vad vet jag.
Nu har jag även hört att det är bra med två sängar.. Eftersom vi har ett tvåvåningshus och oftast är på nedervåningen bör hon ha en sovplats nere med. Jaha, någon trevlig liten vagga kanske? Eller lägger man i vagnen? Just det, det där med vagn med ja.. Det är det värsta jag varit med om! Fattar ingenting. Mjuklift, hårdlift, gummidäck eller plasthjul? Reglerbara handtag, vikt, ihopfällbar, svängbara hjul.. Jag som inte ens kan fatta ett beslut om vad det ska lagas för mat en dag! Men det lutar åt en svart emmaljunga iaf.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: