sommarbebis.blogg.se

En blogg som skrivs för att komma ihåg alla dagar med Ellie. En dag skrivs allt ut och blir en minnesbok över graviditeten och livet med barn. Men det blir en del inredning och lite annat också!

Barnvagn

Kategori: Allmänt

Igår var vi och tittade på barnvagnar. Visste ni att man "ska" beställa barnvagn 3 månader innan bebisen kommer om man beställer från butik? Det betyder alltså att det redan är försent! Eller att vi måste beställa nu. Den vi hade tänkt oss var en utgående modell så alla delar fanns inte kvar.. Och den fanns bara i grönt och blått. Bläää!
 
Men vi hittade en jättefin som var extremt lätt att köra och som vi fastnade för direkt. Det är en Emmaljunga med svängbara framhjul, vilket gör den väldig smidig att gå med. Priset inklusive ligg och sittdel var 8.200kr vilket var ett par tusingar mer än vi tänk oss så nu är frågan om vi ska beställa en sån eller om vi ska vänta och kolla efter en annan vagn.. Jag tyckte nog vagnen var värd pengarna för det är en ordentlig vagn som har en lite längre liggdel än vanligt vilket betyder att barnet kan använda liggdelen längre än med andra 
 
 
vagnar...                                                                                                                                                                                                                                          
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: